The secret of your car
ALKO

Pentru noi, masinile nu mai au nici un secret. Piese auto import pentru toate marcile.

 
Alfa Romeo Audi Bmw Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Dodge f Fiat Ford Honda Hyundai Mercedes Opel p Peugeot r Seat Skoda Toyota VW
 

Piese Dacia Logan

Acceseaza oferta de piese Dacia Logan.

Vezi oferta
 
 

Cum cumpar

Pentru piese auto import se completeaza formularul de comanda (pagina Produse) din dreptul grupei  de care sunteti interesat(a), avand grija ca acele campuri care sunt marcate cu * sunt obligatorii si trebuiesc completate corect. Va rugam, in cazul in care autovehiculul dvs. este echipat special (ex.cutie automata,  suspensie sport, pachet pt. drumuri grele, etc), sa specificati acest lucru. De la receptionarea solicitarii dvs. veti primi un raspuns privind disponibilitatea, pretul si modalitatea de livrare pentru produsele solicitate in maxim 2 ore (pentru comenzile sosite pana in ora 16.00) si pana in  ora 10.00  a doua zi (pentru comenzile sosite dupa ora 16.00) .

Nu ne asumam greselile provenite din completarea gresita a formularului de comanda!

Pentru piese Dacia Logan – produse pe stoc- se completeaza in dreptul produsului solicitat numarul de bucati pe care il doriti, apoi apasati tasta comanda din partea de jos a paginii. In maxim 2 ore de la receptionarea comenzii dvs. veti primi un raspuns privind modalitatea de livrare pentru produsele solicitate.

Pentru piese Dacia Logan produse ce nu se regasesc pe stoc se completeza formularul de comanda din pagina piese auto import cu datele de identificare corespunzatoare autovehiculului dvs. In maxim 2 ore veti primi un raspuns privind disponibilitatea, pretul si modalitatea de livrare pentru produsele solicitate.

Modalitati de livrare:

– pentru solicitarile din orasul Iasi produsele se ridica de la sediul firmei din str. Fantanilor 30A (vezi harta din pagina Contact)

– pentru solicitarile din orice alta zona din tara livrarile se fac prin curier rapid

Programul expeditiilor pentru livrarile prin curier rapid:
– expeditiile se fac in aceeasi zi pentru comenzile sosite pana in ora 14 si a doua zi pentru comenzile sosite dupa aceasta ora . Exceptie fac comenzile primite vineri dupa ora 14,  sambata si duminica, pentru care livrarea se face luni.
– coletele ajung la destinatie in maxim 2 zile lucratoare.
– coletele pot fi trimise si la alta adresa decit cea din cartea de identitate a destinatarului (de ex. se poate solicita ca livrarea sa se faca la firma unde lucreaza destinatarul, sau la orice alta adresa), dar pentru ridicarea lor este necesara prezenta destinatarului sau a unui imputernicit (care sa posede o copie a actului de identitate a destinatarului).

Costuri transport colete prin curier rapid:

15   RON primul kg
1,2  RON ptr. fiecare kg in plus
Costurile transportului  nu includ TVA.

* Pentru comenzi ce depasesc 600 ron (tva inclus) transportul este gratuit in locatiile unde firma de curierat are sediu!

** Va rugam sa completati in mesaj  datele de facturare ( societate -cod fiscal, nr. registru comertului, sediul social, banca, cont bancar ; persoana fizica -serie si numar C.I , CNP, adresa )  si adresa de livrare